Δύο είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ. Το ένα ότι ο Γιάσμιν Κούρτιτς και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν υπολογίζονται στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το άλλο είναι ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου, λόγω της ενδεχόμενης αποχώρησης των δύο ποδοσφαιριστών καλούνται να κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Κούρτιτς, ενώ είχε ξεκινήσει η σεζόν, ζήτησε από τη διοίκηση να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, όμως οι Θεσσαλονικείς δεν ήθελαν στη συγκεκριμένη περίοδο να κάνουν τέτοιου είδους συζητήσεις.

Υπήρξε ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία για τον Σλοβένο μέσο, αλλά καμία δεν ήταν επίσημη και να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ. Η Πίζα φέρεται να εξετάζει ακόμα τον παίκτη, αλλά τα χρήματα που λέγεται πως προσφέρει στον παίκτη είναι λιγότερα από αυτά που παίρνει τώρα στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί του προσφέρουν κάτω από 400 χιλιάδες και τώρα στην Ελλάδα αμείβεται με 1,2 εκατ. ευρώ. Για τον Αουγκούστο, τώρα, υπήρξε ενδιαφέρον από την Αλ Σαμπάμπ για τον Βραζιλιάνο χαφ, όμως οι Άραβες τελικά πήραν τον Κριχόβιακ που έπαιξε στο β’ μισό της περσινής σεζόν στην ΑΕΚ.

Τώρα οι εκπρόσωποί του κάνουν επαφές με ομάδες στη Βραζιλία για έναν πιθανό επαναπατρισμό του 25χρονου χαφ. Ο ΠΑΟΚ και ο Μπότο, συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει επαφές για να πάρει έναν μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντος στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ και να καλυφθεί ενδεχόμενο κενό με την παραχώρηση του Κούρτιτς, του Αουγκούστο ή και των δύο το προσεχές διάστημα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*