Ένα… βουνό έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα με 2-0 από την Λέφσκι στη Σόφια για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να κάνει μία υπέρβαση, δεδομένης της χρονικής περιόδου που γίνονται οι αγώνες με τους Βούλγαρους και του γεγονότος πως το ρόστερ έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει το πλάνο με το οποίο οι Θεσσαλονικείς θα μπορέσουν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και θα μπορέσουν να περάσουν εκείνοι στην επόμενη φάση της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Ο Ρουμάνος σκοπεύει να επιστρατεύσει τις «παλιοσειρές» της ομάδας, τους Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια, μαζί με τον νεαρό Λύρατζη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον «νέο» Νάρεϊ που μπορεί να προσφέρει λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λέφσκι.

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσέσκου φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει την έκπληξη, με την χρησιμοποίηση του Κούρτιτς μετά τη δήλωσή του «πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα» με τον Σλοβένο χαφ που πιέζει καταστάσεις για να κερδίσει ένα καλό συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως αφήνουν πίσω ό,τι ειπώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αφού το καλό και για τους δύο θα είναι η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει στην Ευρώπη και να πάει στα ματς με τον νικητή του ζευγαριού Χάμρουν Σπάρτανς/Βελέζ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*