Από πρωταγωνιστής την προηγούμενη σεζόν, αρνητικός παράγοντας στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος πιέζει τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» να του ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιο που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, διαφορετικά να αποχωρήσει από την ομάδα!

Η όλη στάση του Σλοβένου μέσου έχει προβληματίσει άπαντες στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια και αυτό είναι κάτι που φαίνεται πως έχει ενοχλήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν δίστασε μετά την ήττα από την Λέφσκι στη Σόφια να αποκαλύψει πως υπάρχει πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή του.

Τώρα αν οι Θεσσαλονικείς υποκύψουν στην… πίεση του Κούρτιτς αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, αφού θα δημιουργηθεί προηγούμενο στην ομάδα που δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει ανάλογη συμπεριφορά από άλλον παίκτη μέσα στην ομάδα.

Ο Κούρτιτς, προφανώς σκεπτόμενος ότι «πατάει» τα 33, και θέλοντας να επιβραβευτεί για την περσινή εκπληκτική του χρονιά με τον «Δικέφαλο» ψάχνει για ένα καλύτερο συμβόλαιο, ψάχνοντας παράλληλα για προτάσεις στην Ιταλία που έχει γνωστούς εκείνος και οι εκπρόσωποί του.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει και αυτήν ιστορία, πέρα από το εις βάρος του 2-0 στη Βουλγαρία και τον… Γολγοθά που πρέπει να ανέβει για να μπορέσει να ανατρέψει την άσχημη για εκείνον κατάσταση, με φόντο έναν πιθανό πρόωρο αποκλεισμό στην Ευρώπη

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*