Ανακοινώνει τον Τόμας ο ΠΑΟΚ, αισιοδοξία ότι κλείνει και τον Σοτέλδο.

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από την Τρίτη (12/7), θα γίνει και επισήμως παίκτης του «δικεφάλου του Βορρά» εντός της ημέρας. Έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και εφόσον διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα για να σφραγιστεί η απόκτησή του.

Σε πρώτο πλάνο είναι από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, η υπόθεση του Γέφερσον Σοτέλδο. Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει μαζί του, αλλά για να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ξεπεραστεί και το εμπόδιο της Τίγκρες. Χρειάστηκε υπομονή για την υπόθεση, αλλά εκτιμάται ότι δεν θα τραβήξει πολύ ακόμα.

Οι Μεξικανοί δεν μπορούν να τρενάρουν άλλο το θέμα, καθώς πιέζονται να απελευθερώσουν θέση ξένου, ώστε να μπορέσουν να ενισχυθούν και σίγουρα το συγκεκριμένο γεγονός λειτουργεί υπέρ του ΠΑΟΚ. Συνεπώς, είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις αυτές πιθανολογείται ότι θα είναι θετικές για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο 25χρονος εξτρέμ ερωτήθηκε από φίλους της ομάδας για το μέλλον του την Τετάρτη κατά την είσοδό του στο προπονητικό κέντρο, αλλά απέφυγε να πει κάτι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*