Μιλώντας στη Nova, ο Νικολάς Κουαλιάτα μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, τον ΠΑΟΚ.

0 23χρονος μέσος αναφέρθηκε στον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου, στον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ έστειλε και το μήνυμά του για τη νέα σεζόν.

«Αυτό που γνωρίζω για τον ΠΑΟΚ είναι ότι έχει φανταστικούς οπαδούς. Πρόκειται για έναν μεγάλο ελληνικό σύλλογο που έφτασε την περασμένη σεζόν μέχρι τα προημιτελικά του Conference League. Αυτή τη σεζόν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε βήματα προόδου. Αυτός που μου μίλησε για τον ΠΑΟΚ ήταν ο μάνατζερ μου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Θέλω να αναδειχθώ, να επιδείξω στον αγωνιστικό χώρο τις ικανότητες μου. Όλοι στον ΠΑΟΚ με υποδέχθηκαν θερμά. Τόσο οι συμπαίκτες μου, όσο και τα μέλη του τεχνικού τιμ».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ έχει στο δυναμικό του νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ενέργεια. Χρειάζονται και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία με την εμπειρία τους και να βοηθήσουν τους μικρότερους. Γνώριζα ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων του ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε και μου είπε τι να περιμένω και πριν έρθω και όταν έφτασα στη Θεσσαλονίκη».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο Λουτσέσκου μου ζητάει πολλά πράγματα στην τακτική, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι θέλει να κλείνω καλά στους χώρους και όταν η μπάλα πάει στους ακραίους της αντίπαλης ομάδας εμείς να κλείνουμε και να είμαστε συμπαγείς. Στο επιθετικό κομμάτι θέλει να μου δώσει την ελευθερία να δείξω τις ικανότητες μου πάντα στα πλαίσια του να βοηθήσω την ομάδα».

Ενώ στο τέλος έστειλε και το μήνυμά του: «Η ομάδα μου έχει δείξει πόσο σημαντικό με θεωρεί. Έχω έρθει για να αναλάβω αγωνιστικές ευθύνες. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα κυνηγήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*