Στην ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Δούγιας. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου αριστερού εξτρέμ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχύσει τους «ασπρόμαυρους» στα πλάγια της επίθεσης.

Ο Δούγιας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στον Φοίβο Συκεών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Δούγια, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στις 06/03/1993, ο Αλέξανδρος Δούγιας αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και έχει ύψος 173cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 από τον ΓΑΣ Κιλκίς, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2015, καταγράφοντας τις πρώτες του “παραστάσεις” στη μεγάλη κατηγορία.

Οι καλές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στην ΑΕΚ, στην οποία έμεινε για μία σεζόν.

Την σεζόν 2016-17, μεταγράφηκε στον Αερωπό Έδεσσας, και στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στον ΓΑΣ Κιλκίς.

Τη διετία 2019-2021, αγωνίστηκε στον Φαίακα Κέρκυρας, τον οποίο βοήθησε αρκετά με τις εμφανίσεις του στις πρώτες στιγμές των νησιωτών στη Handball Premier.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Φοίβο Συκεών.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Δούγιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Πιστεύω να βρούμε γρήγορα τη “χημεία” που πρέπει οι “παλιοί” και “νέοι” στην ομάδα, ώστε να αποδώσουμε τα μέγιστα και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχουμε».

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε»!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*