Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε χθες τη δουλειά ενόψει της επόμενης σεζόν, όμως τα μέτωπα σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας είναι πολλά.

Ο Ζοσέ Μπότο έχει αναλάβει τις επαφές με υποψήφιους στόχους και τις ομάδες τους, ώστε οι παίκτες που θα επιλεχθούν πλέον να ταξιδέψουν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κάργα, με στόχο να δυναμώσει το κέντρο της άμυνάς τους.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ήθελε να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ, ενώ ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου υπογράμμισε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κινηθεί για την απόκτηση άλλων δύο κεντρικών αμυντικών.

Την ίδια στιγμή, παρατηρείται κινητικότητα για την προσθήκη παικτών στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Συγκεκριμένα, από τη Γερμανία προκύπτει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Φορτούνα για τον Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος εκτιμάται πως σύντομα θα ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Η πρώτη πρόταση που έγινε από μεριάς Θεσσαλονικέων έφτανε το 1 εκατ. ευρώ, αλλά οι Γερμανοί ζήτησαν πάνω από 1,8 εκατ. ευρώ. Οι δύο ομάδες παραμένουν σε επαφή και, από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στην Τούμπα την καριέρα του, φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί θετικά το συγκεκριμένο θέμα.

Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα από την Πορτογαλία αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τιάγκο Ντάντας. Πρόκειται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και πέρσι έπαιξε ως δανεικός στην Τοντέλα.

Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο πως η υπόθεση είναι αρκετά προχωρημένη και σύντομα ο παίκτης θα υπογράψει στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*