Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ αναμένεται οριστική απάντηση για το πού και πότε θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Το πρόβλημα προέκυψε καθώς τρεις αγώνες Λέφσκι-ΠΑΟΚ, ΤΣΣΚΑ-Μακεντόνιγια και Μπότεφ-ΑΠΟΕΛ, θα έπρεπε να διεξαχθούν (βάσει κλήρωσης) την ίδια μέρα στην ίδια πόλη. Ο κανονισμός αναφέρει ότι προτεραιότητα στη διεξαγωγή έχει η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Αυτή είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και έπονται Μπότεφ και Λέφσκι. Ωστόσο η Μπότεφ έχει φυσική έδρα το Πλόβντιβ και ίσως δεν θεωρηθεί η δεύτερη που μπορεί να παίξει στη Σόφια την ίδια μέρα.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα παίξει εκεί την Πέμπτη 21/7. Αν η Πλόβντιφ πρέπει να παίξει στη Σόφια, ως δεύτερη στη σειρά, τότε αλλάζει έδρα εκείνη (το πρώτο της πάει εκτός) και ο αγώνας της Λέφσκι με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη. Αν η Πλόβντιφ δεν θεωρηθεί ομάδα της Σόφιας, τότε δεύτερη στη σειρά είναι η Λέφσκι και θα αλλάξει έδρα το δικό της παιχνίδι. Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ είτε θα δώσει το πρώτο ματς 20/7 στη Σόφια, είτε στις 21/7 στην Τούμπα.

Σε κάθε περίπτωση, η Λέφσκι αναμένεται να δηλώσει ως έδρα το εθνικό στάδιο «Βασίλ Λέφσκι», χωρητικότητας 40.000 θεατών, ποντάροντας σε μεγάλα έσοδα από την προσέλευση του κόσμου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*