Είναι γνωστό πλέον ότι οι Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου θέλουν να ολοκληρώσουν το παζλ του ρόστερ για τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής βρίσκεται ήδη σε επαφές με αρκετά ονόματα, με ξεκάθαρη προτίμηση στην αγορά της ιβηρικής χερσονήσου, που γνωρίζει καλά.

Όσον αφορά το θέμα του Δημήτρη Λημνιού, που πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την Εθνική, είναι ένας παίκτης που προφανώς και δεν περνά αδιάφορος. Η Τβέντε ήθελε να τον κρατήσει, όμως δεν διαθέτει τα χρήματα που ζητάει η Κολωνία. Οι Θεσσαλονικείς τσεκάρουν την περίπτωσή του, ωστόσο υπάρχουν ονόματα που… προηγούνται.

Σχετικά με το κομμάτι των δύο μεσοεπιθετικών που θα αποκτηθούν, ο Φάμπιο Μαρτίνς είναι ο πρώτος στόχος, με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να αφήσει τα Εμιράτα για κάτι καινούργιο. Πιο δύσκολη φαίνεται να είναι η «περιπέτεια» με τον Κεϊτά Μπαλντέ ο οποίος αρέσει, αλλά εκτός ότι έχει 1,5 εκατομμύριο ευρώ συμβόλαιο στην Κάλιαρι, επιθυμεί να συνεχίσει σε ένα από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Με την Χέρακλες να υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, ο Μάρκο Ρέντε πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στον ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Γερμανός έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα φορώντας τα «ασπρόμαυρα» και όλα δείχνουν ότι πάει προς deal.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*