Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον ενός αλλά πιθανότατα και δύο τερματοφυλάκων, καθώς πέραν της δεδομένης αποχώρησης του Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην έξοδο είναι και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Για τον τελευταίο θα γίνει νέα επαφή για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αλλά το πιθανότερο είναι να φύγει.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι είναι φαβορί για να καλύψει μια από τις δύο θέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με την περίπτωση αυτή. Ο 22χρονος Κροάτης γκολκίπερ ανήκει στον Άγιαξ ως το 2023, αλλά φέτος έπαιξε δανεικός στην Γκόριτσα και αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στην πατρίδα του. Σε 28 συμμετοχές δέχτηκε 38 γκολ έχοντας 8 ματς στα οποία κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Η Γκόριτσα προφανώς και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει τα δικαιώματα του νεαρού άσου για 1,1 εκατ. ευρώ από τους Ολλανδούς, αλλά σε αυτό ίσως τη διευκολύνει ο ΠΑΟΚ πληρώνοντας και ένα έξτρα αντίτιμο για να γίνει το deal.

Σε ό,τι αφορά στο υπάρχον ρόστερ, η επαφή με τον ατζέντη του Άκπομ στο περιθώριο του τελικού δεν έφερε αποτέλεσμα και ο Άγγλος φορ επιστρέφει μέχρι νεωτέρας στη Μίντλεσμπρο. Επίσης αποχωρεί ο ελεύθερος πλέον Βαρέλα, αλλά και οι Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ μετά τη λήξη των δανεισμών τους. Ξεχωριστή είναι η υπόθεση του Βιεϊρίνια, που λόγω και της ιστορίας του στον ΠΑΟΚ πιθανότατα θα συνεχίσει στην ομάδα και ίσως σταδιακά να περάσει σε ένα άλλο πόστο. Αντίθετα ανοιχτά παραμένουν τα «κεφάλαια» των Μπίσεσβαρ, Κρέσπο και Σβαμπ, με τους δύο πρώτους να επιθυμούν να συνεχίσουν αλλά να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και τον τρίτο να περιμένει να συζητήσει με τη διοίκηση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*