Πολύ σημαντική για πολλούς λόγους ήταν η χθεσινή μέρα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πρώτα από όλα οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που «έτρεχαν» τις τελευταίες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» σταμάτησε στα 11 επίσημα ματς δίχως νίκη, με το οποίο ισοφάρισε τα αρνητικά ρεκόρ των σεζόν 1963/64 και 1964/65.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, και από σήμερα μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους στον σαββατιάτικο τελικό με το «τριφύλλι».

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και, όπως δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, «δεν θέλω να συνδέσω το σημερινό παιχνίδι με τον τελικό, θεωρώ πως είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να σταματήσουμε το κακό σερί, είχαμε μια καλή αντίδραση στο Καραϊσκάκης οπότε θέλαμε τη νίκη για να σπάσουμε το σερί και να πάρουμε ψυχολογία».

Η ομάδα, λοιπόν, κατάφερε να πάρει μία σημαντική – και για ψυχολογικούς λόγους – νίκη ενόψει και του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο. Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που είχαν έλλειψη ρυθμού, ώστε να μπορέσουν αρκετοί από αυτούς να ανεβάσουν στροφές για τη σημαντική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*