Δύο φορές θα τεθούν αντιμέτωποι αυτήν την εβδομάδα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, ωστόσο η αποψινή τους αναμέτρηση (20:00, Novasports Prime & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League 1 δεν είναι εκείνη που «καίει» τις δύο ομάδες.

Γιατί μπορεί να κρίνεται το γόητρο της 2ης θέσης, ωστόσο εκείνος που μετρά είναι ο επερχόμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

«Δικέφαλος του Βορρά» και «τριφύλλι» ρίχνουν αυλαία στο πρωτάθλημα ούσες ισόβαθμες (61β.), με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χρειάζεται νίκη για να τερματίσει εκείνη πίσω από τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι πάντως, εκτός της 2ης θέσης –που έμοιαζε για καιρό… καπαρωμένη αλλά πλέον βρίσκεται κι αυτή σε άμεσο κίνδυνο- καλούνται να βγάλουν επιτέλους αντίδραση, καθώς έχουν συμπληρώσει έντεκα ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις!

Στα αγωνιστικά, o Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή και δεδομένα εκτός είναι μόνο ο Μιχαηλίδης, με Αουγκούστο, Βιεϊρίνια και Ζαμπά να είναι αμφίβολοι.

Από την άλλη, οι Ιωαννίδης και Σάντσες είναι εκείνοι που δεν υπολογίζονται από τον Γιοβάνοβιτς, με τους δύο προπονητές να ενδέχεται και να προβούν σε rotation προκειμένου να έχουν φρέσκους για τον τελικό τους ποδοσφαιριστές τους.

Υπενθυμίζεται πως φέτος, ο ΠΑΟΚ σημείωσε δύο νίκες (2-1, 3-1) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενάντια στο «τριφύλλι», αλλά ηττήθηκε (2-1) στα playoffs.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Σάστρε, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Μιτρίτσα, Ολιβέιρα.

Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης.

Διαιτητής: Κρούζλιακ

Βοηθοί: Χάντσκο, Πόζορ

4ος: Διαμαντόπουλος

VAR: Οσένας, Ψαρρής

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*