Αρκετά επιβαρυμένος ως ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ όπως σημείωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στον Metropolis στη Θεσσαλονίκη. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων υπογράμμισε πως αυτό είναι ένα στοιχείο που φαίνεται ξεκάθαρα και επεσήμανε την ανάγκη να «κλειδώσει» την Ευρώπη όσο νωρίτερα μπορεί για να μπορέσει να έχει δυνάμεις στον τελικό του Κυπέλλου.

«Δύσκολη χρονιά, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες με το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών. Ήταν μια άσχημη χρονιά στο ποδόσφαιρο, με συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες. Είναι μια άδικη η διαδικασία με τα μπαράζ για τις ομάδες που βγήκαν πρωταθλήτριες στους δύο ομίλους. Πρέπει να το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι, γιατί αυτούς που συμφέρει είναι τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1, οι οποίες ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες για να υποβιβαστούν. Και στα πλέι άουτ της πρώτης κατηγορίας υπάρχουν πολλά παιχνίδια αδιάφορα, οι παίκτες δεν έχουν κίνητρο και οι ομάδες παίζουν ρόλο συντονιστή», ανέφερε ο Παπαδόπουλος και συνέχισε σχολιάζοντας για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

«Για να μιλήσουμε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ έχει επιβαρυνθεί πολύ ως ομάδα, ήταν μέσα και στους τρεις στόχους του. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να αφήσει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να μην έχει κλειδώσει την Ευρώπη, γιατί μετά από 3-4 μέρες θα παίζει τελικό με την ίδια ομάδα. Ο Αρης έχει καλή ομάδα, είναι επιλογή του Μπούργος να μην επιλέγει όλους τους παίκτες και δεν μπορώ να το σχολιάσω εγώ. Ισως να μην έχει εμπιστοσύνη σε κάποιους, ήρθε μέσα στη χρονιά ο Μπούργος και ίσως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αυτούς που θα του δώσουν το αποτέλεσμα. Το καλοκαίρι θα χτίσει την ομάδα και θα κριθεί καλύτερα. Γενικότερα στα πλέι οφ ρυθμιστής είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς παίζει με όλους τους ενδιαφερόμενους της Ευρώπης αλλά εξαρτάται από τις τρεις ομάδες (σ.σ. Αρη, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό) που έχουν μεγαλύτερο κίνητρο».

Τέλος, ανέλυσε το πώς έχουν -αυτή την στιγμή- τα δεδομένα για τον τελικό του Κυπέλλου.

«Δεν ξέρω αν ο Λουτσέσκου έχει πλάνο με βάση τον τελικό Κυπέλλου για να μην επιβαρύνει πολύ τους ποδοσφαιριστές του. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει με Άρη και Ολυμπιακό να εξασφαλίσει την 2η θέση και στην τελευταία αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό να κάνει διαχείριση ενόψει του τελικού. Η τεχνολογία θα βοηθήσει μια ομάδα για να είναι φρέσκια. Πέρα από την τακτική και τη στρατηγική παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο, ο Παναθηναϊκός δείχνει πως είναι πιο φρέσκος και πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον προπονητή του, ο ΠΑΟΚ έχει πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*