Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο PAOK TV μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό με σκορ 2-1 και τόνισε τον στόχο της ομάδας που είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο μετά τις αλλαγές του Ολυμπιακού στην επίθεση, αν θα μπορούσαν να γίνουν αλλαγές νωρίτερα: «Το πρόβλημα είναι πως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τους παίκτες που μπορούν να μας δώσουν αυτό που θέλουμε. Σ’ αυτό το σκληρό πρόγραμμα κάποιοι παίκτες αναγκάζονται να παίζουν χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να τους αντικαταστήσουμε. Το να παίξουμε με δύο επιθετικούς είναι μία επιλογή για το σημείο που πρέπει να παίξουμε φουλ επίθεση. Η άλλη επιλογή ήταν ο Στέφαν (σ.σ Σβαμπ), ο οποίος είχε παίξει 90 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ δύο μέρες πριν.

Ζούμε αυτή την περίοδο με πολλούς παίκτες εκτός μάχης κι αυτό μας επηρεάζει σε πολλές καταστάσεις και πολλές αποφάσεις. Στο φινάλε επηρεάζει όλη την ομάδα. Σας είπα και πριν πως το πρόγραμμά μας δεν είναι εύκολο».

Για το αν τον ανησυχεί η εικόνα τoυ ΠΑΟΚ από το 25ο ως το 70ο λεπτό και αν φοβάται πως η προοπτική του τελικού αποπροσανατολίζει την ομάδα: «Δεν συμφωνώ. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος. Υπήρχαν στιγμές που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι και στιγμές που δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε. Στο τέλος όμως ήμαστε 1-0 μπροστά στο σκορ και είχαμε κάποιες καλές στιγμές που οι τελικές αποφάσεις μας στέρησαν το 2-0. Το κακό μας διάστημα ήταν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν δεν είχαμε την επιθετικότητα του πρώτου ημιχρόνου, δεν πιέσαμε, δεν απειλήσαμε και κι αφήσαμε τον αντίπαλο να ελέγξει τη μπάλα.

Ο τρόπος με τον οποίο κυκλοφόρησαν τη μπάλα ήταν επικίνδυνος για εμάς και είχαν την ποιότητα να σκοράρουν δύο γκολ. Στη συνέχεια με το αποτέλεσμα υπέρ τους έκαναν ένα βήμα πίσω, ενώ μπήκαν από την πλευρά μας παίκτες που δεν είχαν κάτι να χάσουν και κυριαρχήσαμε. Φτιάξαμε μία-δύο καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν φέρει το 2-2. Η αντίδρασή μας είναι κάτι θετικό αυτή τη δύσκολη περίοδο, όντας ξεζουμισμένοι και με πολλούς παίκτες εκτός. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά μας προβλήματα. Αν είχαμε μαζί μας κάποιους παίκτες θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετική διαχείριση και να έχουμε φρεσκάδα.

Από την άλλη χάσαμε και τον Κρέσπο στο ημίχρονο. Αυτή είναι η κατάσταση. Τις επόμενες μέρες πολλοί παίκτες θα επιστρέψουν και η ομάδα θα γίνει ξανά αυτή που πρέπει και θα προετοιμάσουμε σωστά τον τελικό. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον τελικό και το ξέρουμε πολύ καλά, ενώ θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*