Για πάντα στον ΠΑΟΚ! Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποφασίστηκε πως θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο εμβληματικός αρχηγός θα συνεχίσει να φοράει για άλλον έναν χρόνο τα «ασπρόμαυρα», προτού αποσυρθεί από την ενεργό δράση, και αυτό θα κλειδώσει σε συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση το προσεχές διάστημα.

Είχε προηγηθεί η θετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Ζοσέ Μπότο στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεσή του για την παραμονή του Βιεϊρίνια.

Άλλωστε, η ηγετική του φυσιογνωμία πέρα από το αμιγώς αγωνιστικό σκέλος είναι σημαντική στα αποδυτήρια και στην καθημερινότητα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, ανάλογη είναι η υπόθεση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, για τον οποίο φαίνεται πως υπάρχει θετική διάθεση από μεριάς Λουτσέσκου για την παραμονή του. Διαφορετικό είναι το θέμα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος είναι νεότερος σε ηλικία από τους δύο συμπαίκτες του, και μπορεί να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία των Θεσσαλονικέων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*