Η 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό (17:00, ΕΡΤ3).

H oμάδα του Άρη Λυκογιάννη θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος για πρώτη φορά μετά από 80 μέρες (από το 86-80 επί του Κολοσσού στις 15/1) κι αφού είχαν μεσολαβήσει επτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μακριά από την έδρα του. Τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι από τον «Δικέφαλο του Βορρά», που βρίσκεται στο 7-9 και παλεύει να κερδίσει θέση στα playoffs. Ο Μάρβιν Τζόουνς συνεχίζει πλέον την καριέρα του στο Πουέρτο Ρίκο, ο αντικαταστάτης του, Νέιτ Ρένφρο, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, ενώ ο Άντονι Λι είναι εκτός μάχης λόγω ίωσης. Έτσι οι επιλογές στους ψηλούς είναι πολύ περιορισμένες.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ, που ταλαιπωρούνται εδώ και περίπου μια εβδομάδα από ίωση. Πάντως ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αρκετές επιλογές και συμπλήρωσε δωδεκάδα παίρνοντας τον νεαρό Σωτήρη Οικονομόπουλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στην άκρη του μυαλού τους το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά θα κρίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ζαχαρής, Μαγκλογιάννης και Μπακάλης.

Αναλυτικά η 20ή αγωνιστική:

Σάββατο 2 Απριλίου

Προμηθέας – Ιωνικός 88-84

Ηρακλής – Άρης 91-86

Κυριακή 3 Απριλίου

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 69-83

Περιστέρι – Λάρισα 71-77

Λαύριο – Κολοσσός (αναβλήθηκε)

Δευτέρα 4 Απριλίου

17:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*