Το μυαλό των οπαδών του ΠΑΟΚ μπορεί να βρίσκεται ήδη στο προσεχές παιχνίδι με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League, όμως πριν από τα διπλά παιχνίδια με τους Γάλλους υπάρχει το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό, άλλωστε, είναι και το μήνυμα που έχει περάσει εδώ και αρκετό καιρό στις προπονήσεις της ομάδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος είναι της άποψης «κάθε παιχνίδι στην ώρα του» και το ίδιο ισχύει και στην προετοιμασία της ομάδας για τις αναμετρήσεις με τους Γάλλους, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το θετικό για τον Λουτσέσκου είναι ότι από χθες άρχισαν να επιστρέφουν οι διεθνείς στη Μεσήμβρια, αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Το πρωί της Τετάρτης, το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ οι «ασπρόμαυροι» εξασκήθηκαν και στα τελειώματα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα, με τον Χοσέ Κρέσπο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Σε ό,τι αφορά τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος επιθετικός έχει μπει στην τελική ευθεία και μετράει αντίστροφα για το μεγάλο comeback, ανεβάζοντας συνεχώς στροφές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*