Μετά από μία σειρά από συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, από Κυριακή-Τετάρτη ή Πέμπτη και ξανά Κυριακή, στον ΠΑΟΚ απολαμβάνουν μερικές μέρες ξεκούρασης πριν ξεκινήσει ο νέος αγωνιστικός… Γολγοθάς.

Η πρώτη αναμέτρηση που δίνει μετά την επανέναρξη των υποχρεώσεών του ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι στις 3 Απριλίου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ τέσσερις μέρες ακολουθεί το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League και μία εβδομάδα μετά η ρεβάνς με τους Γάλλους στην Τούμπα, καθώς αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ντέρμπι για τις 10 Απριλίου με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από τους αγώνες με τους Μασσαλούς υπάρχει το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει το πλάνο του για το φορτωμένο και απαιτητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, με την πιθανότητα να χρησιμοποιήσει τρεις στόπερ να «παίζει» δυνατά αυτές τις μέρες.

Συγκεκριμένα, σκέφτεται σοβαρά να βάλει στο Βελοντρόμ τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχάι στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, αφού ο Κρέσπο είναι τραυματίας και η επιστροφή του αναμένεται στο δεύτερο ματς με την Μαρσέιγ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*