Οι Λούκα Στογιάνοβιτς και Λευτέρης Σεϊρεκίδης τραυματίστηκαν αντίστοιχα στα δύο τελευταία ματς της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ και αναμένεται να χάσουν την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Σέρβος ίντερ αποχώρησε με πρόβλημα στον αχίλλειο από την αναμέτρηση με τον Ολυμπικό για τη Handball Premier, ενώ ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπάια Μάρε για το EHF Cup το περασμένο Σάββατο και φαίνεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στους χιαστούς.

Ο Παναγιώτης Γούσιος αναφέρθηκε στα συγκεκριμένα προβλήματα. «Ήταν αρκετά δύσκολο το παιχνίδι εξ’ αρχής, καθότι είχαμε μία σημαντική απουσία, αυτή του Λευτέρη Σεϊρεκίδη, η οποία θα μας ακολουθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παρόλα αυτά, μπήκαμε καλά στο γήπεδο, ωστόσο είχαμε την ατυχία στα πρώτα λεπτά να χάσουμε τον Στογιάνοβιτς, ο οποίος και εκείνος αγωνίζεται σε παρόμοια θέση. Αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια μας.Χάνουμε δύο σημαντικούς παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν και σε ένα κομβικό σημείο, όπως ακριβώς έγινε και την περυσινή περίοδο με τον Παλάσκα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*