Ώρα για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! Στην Τούμπα παίζεται σήμερα (19:30, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) η αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Super League, η οποία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη «μάχη» του τίτλου.

Από τη μια, ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τους Πειραιώτες με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να μειώσει στους έξι βαθμούς από την κορυφή, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το τρίποντο για να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στον στόχο τους. Διατηρώντας και το αήττητο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πάρει φόρα, καθώς προέρχεται από έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και είναι στην καλύτερή του φόρμα έως τώρα στη σεζόν, ενώ την περασμένη Κυριακή επικράτησε 4-0 του Βόλου εκτός έδρας. Στην αποστολή την οποία επέλεξε είναι ο Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος μόλις αποκτήθηκε, ενώ εκτός είναι Ελ Καντουρί, Βαρέλα, Μιχάι, Εσίτι, Τέιλορ, αλλά φυσικά και ο Ολιβέιρα.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους, καθώς είναι στο +9 από τον ΠΑΟΚ και στο +10 από την ΑΕΚ. Κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς οι Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Μπουχαλάκης, ενώ εκτός λόγω ίωσης έμεινε ο Ονιεκούρου λόγω ίωσης. Επιστρέφει -όπως αναμενόταν- και ο Βατσλίκ.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ

Στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ – Άκπομ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Μ. Καμαρά, Μασούρας, Α. Καμαρά – Ελ Αραμπί

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο

Βοηθοί: Ούγκο Ριμπέιρο, Πέδρο Μότα

4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

VAR: Ούγκο Μικέλ, AVAR: o Θεόφιλος Μωυσίαδης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*