Ο κορωνοϊός παραμένει «εδώ» και επηρεάζει, φυσικά και τον αθλητισμό, παντού στον κόσμο!

Στην Ελλάδα, ήδη η Stoiximan Basket League διακόπηκε για δύο αγωνιστικές (και βλέπουμε), ενώ η ΕΟΚ έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για αύριο (3/1, 15:00), και δείχνει διάθεση να προχωρήσει στη διακοπή και των «δικών της» πρωταθλημάτων, λόγω της έξαρσης της πανδημίας, εφόσον συμφωνήσουν και οι ομάδες.

Στο ποδόσφαιρο τώρα, ξημερώνει εβδομάδα φουλ αγωνιστικής δράσης στη Super League, αλλά δεν ξέρουμε κιόλας… τι μας ξημερώνει!

Με βάση τις ανακοινώσεις των ομάδων και ενώ περιμένουμε, φυσικά, τη Δευτέρα (3/1) τα κρίσιμα επαναληπτικά τεστ στις περισσότερες εξ αυτών, προκειμένου να δούμε πώς θα πάνε -αν θα πάνε- στην εμβόλιμη 16η αγωνιστική, την Τρίτη και την Τετάρτη, τα κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες είναι αυτήν τη στιγμή 55! Αν βάλουμε και τα μέλη των τεχνικών τιμ, πάμε σε μεγαλύτερο νούμερο…

Θυμίζουμε ότι το πρωτόκολλο ορίζει πως αν στα τελευταία τεστ πριν από ένα παιχνίδι υπάρχουν επτά θετικά δείγματα παικτών, τότε έχουμε αναβολή!

Από τις 14 συνολικά ομάδες του πρωταθλήματος, μόνο η Λαμία και ο Ολυμπιακός δεν έχουν ανακοινώσει κρούσματα, με τους Πειραιώτες, βέβαια, να έχουν δύο ποδοσφαιριστές, που έχουν προσβληθεί από Covid-19, αλλά αμφότεροι είναι ενσωματωμένοι στις εθνικές τους ομάδες για το Κόπα Άφρικα: Ο Πιερ Κούντε (Καμερούν) και ο Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι).

Τα κρούσματα παικτών αυτήν τη στιγμή στις ομάδες έχουν ως εξής:

ΠΑΣ Γιάννινα: 7

Ιωνικός: 2

Αστέρας Τρίπολης: 5

ΟΦΗ: 5

Ατρόμητος: 6

Βόλος: 5

Λαμία: 0

ΑΕΚ: 3

Απόλλων Σμύρνης: 5

Ολυμπιακός: 2

ΠΑΟΚ: 4

Παναιτωλικός: 3

Παναθηναϊκός: 2

Άρης: 6

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Super League: Αναλυτικά τα κρούσματα στις ομάδες!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*