Στα νέα μέτρα εισόδου στα γήπεδα -ελέω της έξαρσης της μετάλλαξης «Όμικρον»- αναφέρθηκε ο Θανάσης Χατζόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε ότι οι ομάδες έχουν έρθει σε πολύ δύσκολη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος προλάβει τον Κύριον είδε» αναφερόμενος στο ποιοι φίλαθλοι θα μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

Αναλυτικά, ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε στον LIBERO 107.4 για:

-την έξαρση της μετάλλαξης «Όμικρον»: «Την υγεία δεν την καταλαβαίνουμε και δε νιώθουμε την αξία της παρά μόνο όταν τη χάσουμε. Πρέπει αληθινά να ευχόμαστε να έχουμε υγεία, είναι το πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή. Ευτυχώς στην ομάδα έχουν επανέλθει όλοι οι παίκτες πλην ενός, φάνηκε αυτό και στον χθεσινό αγώνα (σ.σ. με την Ιγκοκέα), όπου στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε πόσο επηρεάστηκε η ομάδα. Δεν άντεξαν τα παιδιά, το είδαν όλοι αυτό. Επειδή δεν μ’ αρέσει να κλαίγομαι, θα πάμε στο Στρασβούργο να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ό, τι μπορούμε. Υγεία να έχουμε και θα πάμε για το καλύτερο».

-τα προβλήματα απ’ την πανδημία: «Είναι ένα πρόβλημα που επηρέασε και την ομάδα μας και όλους. Απ’ ότι φαίνεται αναλόγως του οργανισμού υπάρχει και η ανάλογη επιρροή, ενώ αν είσαι εμβολιασμένος προφανώς και το περνάς πιο ομαλά. Αν κρίνω απ’ τη δική μου κατάσταση, με ένα καλό ”ντεπόν”, το πέρασα άνετα. Θα πρέπει να είσαι πάντα όμως επιφυλακτικός, η ομάδα κυκλοφορεί, πάει στο εξωτερικό, αεροδρόμια, ταξίδια. Δεν είναι εύκολο».

-τα μέτρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων: «Εμείς αυτό που ζητήσαμε και προτείναμε σε μια συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ είναι να επιτραπούν οι κάτοχοι διαρκείας στα γήπεδα. Εμείς έχουμε πολλά εκτός πόλης και εκτός χώρας, που πήραν μόνο και μόνο για να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση του να πρέπει να διαχωρίσεις τον κόσμο. Ήδη επικοινωνούν με τα γραφεία μας και θα το χαρακτηρίσω πως ”όποιος προλάβει τον Κύριον είδε”. Αναγκαστικά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Σπάσαμε το κεφάλι μας, δεν υπάρχει άλλη λύση. Η άλλη λύση είναι ”κλείνω εντελώς το γήπεδο”. Κι αυτό κρίμα είναι και η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη, έστω αυτούς τους 800-820. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Το μέτρο θα ισχύει για δύο εβδομάδες και θα εξεταστεί και πάλι μετά, θα ξαναγίνουν προσπάθειες για να αυξηθεί το ποσοστό στα γήπεδα. Εμείς είπαμε το 90% που ίσχυε να γίνει 45%, αλλά η Πολιτεία ήταν ανένδοτη».

-το πρόβλημα και για τις ποδοσφαιρικές ομάδες: «Είναι λίγο υπερβολικό για το ποδόσφαιρο, γιατί εκεί είναι ανοικτός χώρος και τα 1000 άτομα είναι ελάχιστα. Κι εγώ θέλω να πάω δω την ομάδα μου στο ποδόσφαιρο, είμαι εμβολιασμένος, αλλά δεν μπορώ. Δυστυχώς για κανέναν μας δεν είναι εύκολο αυτό που συμβαίνει. Είδαμε τους παίκτες μας για παράδειγμα, κανείς δεν μπορούσε να παίξει πάνω από πέντε λεπτά, οι περισσότεροι ήταν επηρεασμένοι, μας χτύπησε σε πολύ κρίσιμο σημείο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όμως, θα συνεχίσουμε να πολεμάμε, μέχρι τέλους. Δε θα παρατήσουμε ποτέ την προσπάθεια».

-τον Μάλκολμ Γκρίφιν και τον τραυματισμό του: «Δε θέλουμε να τον πιέσουμε, έχει δείξει το πάθος του και την αγάπη του για την ομάδα, θα τον περιμένουμε, να γίνει καλά, και δε θέλουμε να νιώσει άσχημα από εμάς μέχρι να γίνει καλά».

-τον Ρίβερς, τη νέα μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ: «Ζοριστήκαμε, θέλαμε έναν καλό παίκτη, πληρώσαμε buy out, δεν ήρθε ελεύθερος, για την ομάδα είναι ένα πρόβλημα, έπρεπε να γίνει υπέρβαση και έγινε, δεν πήγαινε άλλο, η ομάδα ήθελε παίκτη. Μπήκαμε για έναν σκοπό να ξεχρεώσει η ομάδα, δεν μπήκαμε να τη χρεώσουμε. Θα την πληρώσουμε κι αυτή την κίνηση και υπάρχουν άνθρωποι που βοήθησαν για να γίνει αυτή η κίνηση κι αυτό με κάνει να συγκινούμαι, αφού βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας πιστεύουν και βοηθούν την ομάδα. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*