Η έναρξη της Stoiximan Basket League βρίσκεται προ των… πυλών, καθώς το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (02/10, 17:00) το Λαύριο, με τον Γιώργο Καμπερίδη να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο προσωπικό blog που διατηρεί στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Ο 22χρονος φόργουορντ στάθηκε στην επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δράση, αλλά και σε εκείνη των φιλάθλων στα γήπεδα, ενώ αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα με το Λαύριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμπερίδη:



«Ξεκινά το νέο πρωτάθλημα και είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι περίεργα.

Μπαίνουμε ξανά στο γήπεδο μετά από πέντε περίπου μήνες για επίσημο παιχνίδι. Παίζουμε για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες με κόσμο στις κερκίδες, κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο όχι μόνο για μένα. Οι περισσότεροι άλλωστε έχουμε ακούσει τόσα πολλά για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να τους δούμε στο γήπεδο. Ήρθε όμως η ώρα!

Θα είμαι για πρώτη φορά μαζί με τον αδερφό μου. Είναι κι αυτό ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Ετοιμάζομαι να παίξω και το πρώτο μου Ευρωπαϊκό παιχνίδι, την επόμενη Τρίτη, αλλά αυτό είναι κάτι που θα με απασχολήσει από το βράδυ του Σαββάτου και μετά.

Στο μυαλό μου και στη σκέψη όλων μας είναι μόνο το παιχνίδι με το Λαύριο. Πέρσι νομίζω ότι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, έκαναν εξαιρετική πορεία κι αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Υπάρχει ένα άγχος, μία αγωνία για την πρεμιέρα, με όλα όσα ανέφερα, αλλά μέχρι εκεί. Είμαστε υγιείς, δουλέψαμε πολύ και μόλις μπούμε στο γήπεδο πιστεύω ότι όλοι μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Ξεκινώντας από την άμυνα. Να δώσουμε το 100%, να παλέψουμε για κάθε φάση και θα έρθει αυτό που όλοι μας θέλουμε. Η νίκη.

Χαίρομαι που μπαίνουμε ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Χαίρομαι και για αυτό τον τρόπο επικοινωνίας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους συναθλητές μου, μακριά από τραυματισμούς και να έχουμε μία ωραία σεζόν κι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*