Τα… φώτα στο ντέρμπι των αιωνίων! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή το βράδυ (03/10, 20:30) στο παιχνίδι της αγωνιστικής, που ξεχωρίζει όπως είναι λογικό στο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (03/10, 20:30): Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, μπαίνοντας σε μια δύσκολη εβδομάδα με φουλ απαιτητικά παιχνίδια. Ξεκίνησε με την νίκη στην Τρίπολη, ακολούθησε το ματς στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε και αυτή η φουλ απαιτητική εβδομάδα κλείνει στο Φάληρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και πολλές επιστροφές, με τον Πέδρο Μαρτίνς να υπολογίζει σε όλα τα εργαλεία του.

Βρίσκει ρυθμό και ο Παναθηναϊκός, όμως, από τη δική του πλευρά, που μετράει δύο εμφατικές νίκες εντός έδρας κόντρα σε Απόλλωνα (4-0), Βόλο (5-1), αλλά και ισάριθμες ήττες εκτός έδρας απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και Αρη (1-0). Ωστόσο, στο Φάληρο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κατέβει με σοβαρές απουσίες, κυρίως στο κέντρο της άμυνάς του, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στην εστία ο Μπρινιόλι, εφόσον τιμωρηθεί ο Διούδης.

Στα ντέρμπι τα προγνωστικά πολλές φορές πάνε περίπατο, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε λίγο διαφορετικά το ματς. Αφήνουμε τα σημεία στην άκρη και ακολουθούμε το μομέντουμ των δύο ομάδων, πηγαίνοντας στα γκολ. Το g/g + over 2,5 goals είναι σε εξαιρετική απόδοση στη Stoiximan (3,00) και αξίζει να το πάρουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που σκοράρει σχετικά νωρίς, ο Παναθηναϊκός βρίσκει αλλά και δέχεται γκολ επίσης νωρίς. Η επιλογή να υπάρχει «Γκολ πριν το 33:00 (1.85)» αξίζει, ενώ για μικρότερο ρίσκο μπορούμε να διαλέξουμε «το πρώτο γκολ ως το 40’» που πληρώνει στην απόδοση του 1.62.

Ένας από τους κομβικούς παίκτες του Ολυμπιακού είναι ο Μαντί Καμαρά. Προφανώς ο Γιοβάνοβιτς θέλει να τον περιορίσει, με τον Αφρικανό χαφ να έχει την ταχύτητα και την ποιότητα από τη μεριά του να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Το να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Πέρεθ είναι κάτι που αξίζει να επιλεχτεί αφού πέφτει στο μαρκάρισμά του.

Άρης-Απόλλων Σμύρνης (02/10, 20:30): To πρόγραμμα ανοίγει μία ημέρα νωρίτερα. Ένα από τα δύο ματς που διεξάγεται είναι αυτό του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει… φόρα, έσβησαν το -6 και πλέον καλούνται να μαζέψουν βαθμούς για να πλησιάσουν την εξάδα. Την ίδια ώρα, δείχνει και η επιθετική τους γραμμή να έχει βρει τον ρυθμό της, αν και αμυντικά έχει θέματα και του τα έβγαλα ξεκάθαρα ο Ατρόμητος.

Ο Απόλλων από την πλευρά του πήρε τον πρώτο του βαθμό απέναντι στον Ιωνικό, έχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος και ένα μέτριο δεύτερο. Με τον Φέστα στον πάγκο έχει διαφορετική εικόνα, με λίγα κενά και δημιουργεί ευκαιρίες και προϋποθέσεις.

Με τον άσσο να είναι σε χαμηλές αποδόσεις, μπορούμε να επιλέξουμε το g/g σε απόδοση που αξίζει στη Stoiximan (2.27), αφού ένα γκολ έχουν την ποιότητα να το βρουν οι φιλοξενούμενοι.

Παναιτωλικός-ΑΕΚ (03/10, 16:00): Ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο αμφότερες, ωστόσο με διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι θέλουν να σωθούν άνετα, κάνοντας μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν τους δύο εγχώριους τίτλους.

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από το 2-2 με τη Λαμία, δείχνοντας τρομερά ψυχικά αποθέματα, ενώ κάνει κάθε ματς… ροντέο πέραν της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0). Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υπάρχει απογοήτευση αλλά το φετινό της ρόστερ έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει και στις κρίσεις.

Το g/g + over 2,5 goals αξίζει και εδώ να το επιλέξουμε. Σκοράρουν με ευκολία, αλλά δέχονται και με ευκολία γκολ οι δύο ομάδες, οπότε μπορεί να μπει και… τρίτο τέρμα να μας επιβεβαιώσει. Η απόδοση που μας προσφέρει η Stoiximan στο εν λόγω σημείο είναι στο 2,60.

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (03/10, 18:15): Λίγο μετά τη μάχη του Αγρινίου, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη απέναντι στον αήττητο και με τέσσερις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Ομάδες που βρίσκουν γκολ και οι δύο, αλλά δέχονται κιόλας.

Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει και δεχτεί γκολ στα 2/4 ματς, με τα άλλα δύο να έχουν λήξει ισόπαλα χωρίς σκορ (0-0). Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους σκόραραν στα 3/4 παιχνίδια, ενώ έχουν δεχτεί γκολ στα 2/4. Μέσα σε αυτά, να υπολογίσουμε και την κούραση των παικτών του ΠΑΟΚ, αφού την Κυριακή έδωσαν ματς στα… κόκκινα με την ΑΕΚ, μετά ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League και τώρα ταξίδι στην Κρήτη για άλλον ένα απαιτητικό αγώνα.

Θα πάμε κατευθείαν στα ειδικά στοιχήματα. Πρώτη επιλογή να ψάξουμε ένα σκορ, επιλέγοντας την πολλαπλή επιλογή «1-2, 1-3, 1-4» σε απόδοση που υπερβαίνει το πέντε (5.10) στη Stoiximan.

Επίσης, το να δοθεί ένα πέναλτι στο ματς προσφέρεται σε απόδοση 2.55 στη Stoiximan, με τον ΠΑΟΚ να έχει δύο κερδισμένα ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ και οι δύο ομάδες παίζουν σκληρά και ορισμένες φορές τα μαρκαρίσματά τους είναι απρόσεκτα. Με το VAR πλέον στη ζωή μας, είναι ακόμη πιο εύκολο να δοθεί ένα πέναλτι που δεν πρόσεξε ο διαιτητής την ώρα του αγώνα!

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

g/g + over 2,5 goals (3,00)

«Γκολ πριν το 33:00» (1.85)

«Πρώτο γκολ ως το 40’» (1.62)

Να δεχτεί κάρτα ο Ρούμπεν Πέρεθ ()

Άρης-Απόλλων Σμύρνης: g/g (2.27)

Παναιτωλικός-ΑΕΚ:

g/g + over 2,5 goals (2.60)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ:

«Σκορ πολλαπλής επιλογής 1-2, 1-3, 1-4» (5.10)

«Ένα πέναλτι στο ματς» (2.55)

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*