Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στο PAOK TV, τόνισε πως ο «Δικέφαλος» δε χρειάζεται την απόκτηση γκολκίπερ για τη συνέχεια της φετινής σεζόν και τόνισε πως οι τερματοφύλακες αισθάνονται πίεση και εξήγησε το σκεπτικό του να ξεκινήσει τον Σέρβο αντι του Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Αναλυτικά: «Είναι εύκολο μετά από το παιχνίδι και ένα τέτοιο αποτέλεσμα να ανοίξεις μια κουβέντα για τους τερματοφύλακες και να υποστηρίξεις ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γκολκίπερ. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό, πιστεύω είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση γύρω τους, κάποιες φορές οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Περιμένω από αυτούς τους Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη να παραμείνουν δυνατοί, γιατί είναι επαγγελματίες, παραμένουν οι τερματοφύλακές μας, πρέπει να τους προστατεύσουμε, να τους δώσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται, γιατί είμαι σίγουρος ότι μέσα στη χρονιά θα τους χρειαστούμε και θα είναι αυτοί που θα μας σώσουν. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση και δεν θα πρέπει να ασκείται περισσότερη πάνω τους», είπε και συνέχισε:

«Είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις έναν γκολκίπερ, αλλά πρέπει να δούμε ότι και μεγάλοι τερματοφύλακες στον κόσμο κάνουν λάθη. Όταν αγωνίζεσαι με τέτοια μεγάλη πίεση, είναι φυσιολογικό να έρθουν και τέτοια μεγάλα λάθη. Δεν ξέρω αν στην περίπτωση του Ζίβκο, τι ρόλο έπαιξε και ο αγωνιστικός χώρος, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν είναι αυτή η κουβέντα που πρέπει να γίνει».

Αναφορικά με την απόφασή του να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και να παραμείνει στον πάγκο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Ρουμάνος τεχνικός είπε πως:«Αποφάσισα να ξεκινήσω με τον Ζίβκοβιτς, γιατί ήταν μαζί μας αυτές τις δύο εβδομάδες της διακοπής, ήταν σε καλή κατάσταση και πνευματικά στις προπονήσεις, έπαιξε καλά στο φιλικό με τη Βέροια, την ίδια στιγμή αντιλήφθηκα πως γύρω από τον Πασχαλάκη υπήρχε μια μεγάλη πίεση, επιστρέφοντας από την Εθνική ομάδα, κυρίως στο πνευματικό κομμάτι, γι’ αυτό αποφάσισα να τον αφήσω στον πάγκο, έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί και να προσαρμοστεί λίγο καλύτερα στα δεδομένα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*