Στη μάχη της Super League 1 και οι ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την Κυριακή (12/9, 19:00) στην Τούμπα τον «Άγιαξ της Ηπείρου» (Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αμφότερες οι ομάδες με νέους τεχνικούς στους πάγκους τους. Στους μεν γηπεδούχους ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του σε ελληνική διοργάνωση, ύστερα από το νταμπλ με τους Θεσσαλονικείς το 2019. Οι δε φιλοξενούμενοι συνεχίζουν σε παρόμοιο μοντέλο στη μετά-Γιαννίκη εποχή, δίνοντας τα «κλειδιά» στον Ηρακλή Μεταξά.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με θετικό «πρόσημο» στη σεζόν, καθώς εξασφάλισε τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa Conference League. Μάλιστα, την Πέμπτη (16/9, 19:45) αρχίζει τις υποχρεώσεις του, απέναντι στη Λίνκολν και θέλει να πάει στο Γιβραλτάρ χωρίς απώλειες εντός συνόρων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Ολιβέιρα, καθώς και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στη Σερβία, καθώς προ ημερών βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό. Το μοναδικό ερωτηματικό για το αρχικό σχήμα αφορά τον παίκτη πίσω από τον σέντερ φορ (Σφιντέρσκι), θέση που «παίζεται» μεταξύ του Καγκάβα και του Μπίσεσβαρ. Συγκεκριμένα, εάν παίξει ο δεύτερος, τότε στα αριστερά της επίθεσης θα πάει ο Μιτρίτσα.

Από την άλλη, από την 20μελή αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων αποκλείστηκε ο Μπρένερ, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει από την επέμβαση στο δεξί του χέρι, στην οποία υποβλήθηκε προ ημερών.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια – Κούρτιτς, Σβαμπ – Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα – Σφιντέρσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν – Σνάιντερ, Σιόντης, Ντομίνγκες, Μορέιρα – Περέα, Κόντε.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς του τους Χασάν Κούλα και Κωνσταντίνο Ψάρρη. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας, ενώ επικεφαλής στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*