Ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League άφησαν ΠΑΟΚ και Ριέκα μετά το ισόπαλο 1-1 στην Τούμπα.

Παρά το γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, «φλέρταραν» έντονα με την ήττα, προτού έρθει το αυτογκόλ του Γκάλοβιτς στην εκπνοή του ματς (90+4′).



Αναλυτικά η κριτική των παικτών:

Πασχαλάκης: Ήρεμο βράδυ για τον κίπερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος ουσιαστικά χρειάστηκε να επέμβει σε δύο περιπτώσεις σε όλο το 90λεπτο. Στη μία, πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση, κρατώντας το μηδέν στο 17ο λεπτό. Στην άλλη φάση όμως, δεν μπόρεσε να αντιδράση, δεχόμενος το γκολ στην κάτω δεξιά γωνία του.



Ροντρίγκο:
Ήταν ο μεγάλος άτυχος της ομάδας, καθώς ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι τον ανάγκασε σε αναγκαστική αλλαγή στο 31ο λεπτό.

Βαρέλα: Αρκετά καλή παρουσία από τον στόπερ του ΠΑΟΚ. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί, πραγματοποιώντας μια σοβαρή και μεστή εμφάνιση.



Κρέσπο:
Πάνω-κάτω η απόδοσή του κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με τον έτερο στόπερ, στην επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα.

Βιεϊρίνια: Πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση από τον αρχηγό. Δεν επέτρεψε από την πλευρά του να βγάλει φάσεις η Ριέκα. Αντιθέτως, ο ίδιος είχε αρκετά ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή, με τις σέντρες του και τις κάθετες πάσες του να δημιουργούν πολλούς «πονοκεφάλους» στην αντίπαλη άμυνα.

Σβαμπ: Ο 30χρονος Αυστριακός χαφ πραγματοποίησε μια πληθωρική και γεμάτη εμφάνιση, βοηθώντας τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και σε εκείνο της δημιουργίας και της εκτέλεσης.

Κούρτιτς: Είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ωστόσο σε γενικές γραμμές παίρνει καλό βαθμό. Έβγαλε κάποια θέματα με λάθος πάσες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, από την άλλη όμως βοήθησε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι, «αγγίζοντας» το γκολ στο 61′.

Ζίφκοβιτς: Αγωνίστηκε για 72 λεπτά, παραχωρώντας τη θέση του στον Μουργκ. Αρκετά δραστήριος στο επιθετικό κομμάτι, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στη Ριέκα από τα δεξιά, τόσο με τις πλαγιοκοπήσεις του όσο και με τις φάσεις που έφτιαξε.

Μπίσεσβαρ: Μαζί με τον Σφιντέρσκι ήταν εκείνοι που έφτιαξαν-εκτέλεσαν τις περισσότερες φάσεις, τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ. Ο 33χρονος Ολλανδός ήταν αρκετά δραστήριος, πάλεψε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, είναι εκείνος που φέρει ευθύνη στο γκολ της Ριέκα, αφού έχασε την μπάλα σε νευραλγικό σημείο της μεσαίας γραμμής.

Ελ Καντουρί: Ο Μαροκινός άσος ήταν ο πιο… αδύναμος κρίκος της μεσοεπιθετικής τετράδας του ΠΑΟΚ. Δημιούργησε μερικές υποψίες ευκαιριών με τις μεταβιβάσεις του αλλά ως εκεί. Στο 58′ πάντως, έφτασε κοντά στο γκολ, όμως δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με την μπάλα για χιλιοστά.

Σφιντέρσκι: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Πολωνό φορ, το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός, όντας μέσα σε τουλάχιστον 4-5 καλές στιγμές του ΠΑΟΚ, είτε ως δημιουργός, είτε ως εκτελεστής.

Λούκας Τέιλορ: Πέρασε στη θέση του Ροντρίγκο στο 31ο λεπτό. Είχε μερικά καλά ανεβάσματα από τα δεξιά. Στο 69′ άγγιξε το γκολ, το γυριστό σουτ που επιχείρησε πάντως έβγαλε πάνω στην γραμμή ο Γκάλοβιτς.

Κούτσιας: Αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά, περνώντας στη θέση του Μπίσεσβαρ στο 72′. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Μουργκ: Ό,τι ισχύει για τον Κούτσια, ισχύει και για τον Μπουργκ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ζίφκοβιτς.

Εσίτι: Δεν μπορεί να κριθεί καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 90ο λεπτό.

Καγκάβα: Δεν μπορεί να κριθεί καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 90ο λεπτό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*