Όπως ήταν φυσικό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ήττα του ΠΑΟΚ από την Μποέμιαν, την οποία χαρακτήρισε άδικη.

Ο Ρουμάνος σχολίασε χαρακτηριστικά πως περιμένει να δει «αίμα στα μάτια των παικτών στη ρεβάνς, δεν με νοιάζει πώς, πρέπει να πάρουμε την πρόκριση».Αναλυτικά τα όσα είπε:«Το ματς δεν είναι 60’, το ελέγχαμε, αρχίσαμε καλά, με αυτοπεποίθηση. Είχαμε και 1-2 καλές ευκαιρίες για το 1-0. Χάνεις την αυτοπεποίθησή σου όταν δεν σκοράρεις.

Μετά μπήκαμε σε ματς με συνεχόμενες μεταβάσεις, είχαμε να καλύψουμε 60-70 μέτρα από άμυνα σε επίθεση και άμυνα. Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι δεν πιέσαμε όπως έπρεπε τα αντίπαλα μπακ κι έτσι έκαναν μεγάλες μπαλιές. Θεωρώ γενικά πως το αποτέλεσμα είναι άδικο, είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Είπα στους παίκτες πως δεν με νοιάζει πώς, πρέπει να πάρουμε αυτήν την πρόκριση αίμα στα μάτια τους.

Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει τα δύο γκολ. Με όλον τον σεβασμό στον αντίπαλο, δεν το κέρδισαν το ματς αλλά χάθηκε από τα δικά μας λάθη.

Δεν έκανε κακό ματς ο Εσίτι, είχαμε πολλές αλλαγές έχοντας στο μυαλό κάποιους παίκτες που θα ήταν έτοιμοι. Ο Κούρτιτς είναι μόλις στην τρίτη εβδομάδα, ο Μπίσεσβαρ ήρθε πριν από μερικές μέρες. Ο Σφιντέρσκι έχασε μέρες επειδή ήταν άρρωστος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*