Συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ έδωσε ο Τόμας Μουργκ μιλώντας τόσο για τις δύο εβδομάδες προετοιμασίας στην Ολλανδία και τον βαθμό ετοιμότητας του «δικέφαλου του βορρά», όσο και για την δική του παρουσία σε αυτό το διάστημα, δίνοντας παράλληλα το… έναυσμα για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός μέσος στην κάμερα του PAOK TV:

Για την προετοιμασία με προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέκσου: «Κάναμε σκληρές προπονήσεις και δυνατά παιχνίδια εδώ στην Ολλανδία. Ο προπονητής έχει πολλές απαιτήσεις από εμάς. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, Τα αποτελέσματα πιστεύω πως ήταν θετικά για εμάς. Τώρα επικεντρωνόμαστε στις επόμενες μέρες και την πρεμιέρα μας στο Conference League».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε. Ο προπονητής θέλει πολλά από εμάς και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στα προκριματικά. Πρέπει και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για την απόδοση του στα φιλικά: «Έχω πει πολλές φορές ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτά, θέλω να βοηθάω την ομάδα, όμως είμαστε ακόμα στην αρχή. Θα έρθουν σημαντικά παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε στο 100%. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια με γκολ και ασίστ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*