Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (02/7) την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τζος Κάρτερ για ακόμα έναν χρόνο, με τον Αμερικανό να απαντάει θετικά στην πρόταση που του είχε κατατεθεί.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ο 34χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στους λόγους για τους οποίους δέχθηκε την πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η στάση των ανθρώπων του συλλόγου προς το πρόσωπό του, αλλά και η προοπτική της συμμετοχής στο Basketball Champions League έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κάρτερ:



«Επιστρέφω γιατί οι προπονητές, η διοίκηση και όλοι όσοι έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικοί απέναντί μου, πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν μία σπουδαία ευκαιρία. Έκαναν πολύ ξεκάθαρο ότι με θέλουν και πόσο με θέλουν, εμπιστεύομαι την ομάδα, τους προπονητές και όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ και για αυτό πήρα την απόφαση να επιστρέψω»,

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο BCL: «Είναι αλήθεια ότι η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο BCL έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Έχω παίξει σε αυτή τη διοργάνωση πριν χρόνια, μπορώ να πω ότι είναι πολύ υψηλού επιπέδου και σίγουρα θα είναι πολύ ωραίο να παίξουμε απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου, αλλά και να έχουμε περισσότερα παιχνίδια».

Για τις στιγμές που έζησε στον ΠΑΟΚ: «Θα κρατήσω όλες εκείνες τις στιγμές που ψάχναμε να βρούμε τον τρόπο για να κερδίσουμε. Η ομάδα ήταν πολύ ανθεκτική και δεν τα παράτησε ποτέ».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και το γεγονός πως δεν το έχει ζήσει μέχρι στιγμής: «Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να είναι στο γήπεδο και να μας δώσουν ενέργεια. Μου αρέσει πολύ να παίζω έχοντας τους φιλάθλους γύρω μου κι αυτό σίγουρα βοηθά τους παίκτες, ανεβάζει την αδρεναλίνη. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ανυπομονώ να δω πως θα είναι αυτή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ».

Το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για τα καλά τους λόγια. Νομίζω ότι τώρα θα αισθάνομαι ακόμη καλύτερα και πιο άνετα, ώστε να μπορώ να δώσω περισσότερα στην ομάδα και περιμένω να τους δω στο γήπεδο να φωνάζουν για τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ για την υποστήριξή τους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*