Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο γυναικείος μπασκετικός ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη χρονιά και δη στο Euro Cup. Ο έφορος του τμήματος, Βασίλης Αγγελίδης, ενημέρωσε τη Δευτέρα για τη συγκεκριμένη απόφαση των «ασπρόμαυρων».

Ο «Δικέφαλος» θα αγωνιστεί σε έναν προκριματικό γύρο για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Αγγελίδη: «Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε όλους τους χώρους, λόγω της πανδημίας, όπως και στο χώρο του αθλητισμού, σταθήκαμε στο ύψος του ονόματος του συλλόγου μας, κάνοντας μία αξιοζήλευτη πορεία, η οποία μας έδωσε το εισιτήριο για την Ευρώπη. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος θα συμμετάσχουμε στο Euro Cup.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, αφού το μότο μου είναι “πάντα ψηλότερα” και “εμείς ή κανείς”, που καταφέραμε αυτήν τη διάκριση και επιτυχία. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, τις αθλήτριες, τους προπονητές.

Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Αντιπρόεδρο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, οι οποίοι στέκονται δίπλα μας και με σύνεση, στόχο και αισιοδοξία καταφέρνουμε να διακριθούμε. Όσον αφορά την ευρωπαϊκή συμμετοχή, εύχομαι να ανοίξουν νέοι δρόμοι και προοπτικές για την ομάδα μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*