Μετά από μια δύσκολη αλλά και επιτυχημένη σεζόν, ο Τάκης Φλώρος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και έτσι θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις Θεσσαλονικιές στους τίτλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή, Τάκη Φλώρο, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχοντας στο πλούσιο παλμαρέ του και την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου, διάκριση η οποία αποτελεί την πρώτη στην σύντομη ιστορία του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Δικεφάλου».Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Τάκης Φλώρος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές, οπότε δεν υπήρχε κάποια μακροχρόνια συζήτηση. Όλα έγιναν αυθόρμητα και γρήγορα. Θεωρώ ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, όλες οι ομάδες θα είναι σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με πέρσι, θα έχουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το δεδομένο και θα το κάνουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*