Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ, όπως είναι φυσικό, είναι στραμμένη στην προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» φαίνεται πως έχει αρχίσει η προεργασία για την επόμενη σεζόν, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την διεκδίκηση των στόχων της.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, δεν αποκλείεται άμεσα και συγκεκριμένα στις αρχές της εβδομάδας να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Ιγκόρ Κορνέεφ, με τον οποίο φέρεται να έχει συζητήσει αρκετά ο Ιβάν Σαββίδης και στη Ρωσία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών. Οι ανακοινώσεις φαίνεται πως θα έρθουν μετά τη λήξη της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στην ομάδα και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Μία από αυτές είναι του Μπάμπα και του Κρμέντσικ. Επίσης, υπάρχουν οι δανεικοί που επιστρέφουν (Μπίσεσβαρ και Εσίτ), ενώ όλα δείχνουν πως η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν θα γίνει επί ολλανδικού εδάφους.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*