Συζήτηση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχε ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη επί του Άρη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μίλησε στους παίκτες του αμέσως μετά το ματς στο «Βικελίδης», αλλά αρκετές ώρες αργότερα, πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.

Αυτό που επεσήμανε ήταν ο ενθουσιασμός που επικρατεί για τις δύο σημαντικές νίκες, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και επί του Ολυμπιακού και ζήτησε αντίστοιχη προσπάθεια στη συνέχεια.

«Αυτό είναι ΠΑΟΚ, αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πάω από όλα αυτό έχει σημασία, αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος, να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να έχουμε όλοι την ίδια συγκέντρωση. Αυτός είναι δρόμος για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Ουρουγουανός προπονητής θα πρέπει να βρει λύσεις για το κέντρο της άμυνας ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χοσέ Κρέσπο αποκόμισε θλάση από το ματς με τον Άρη, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον είχε ενοχλήσεις στο γόνατο πριν το παιχνίδι και δεν ήταν αν στον πάγκο της ομάδας. Ο Ισλανδός αναμένεται να κάνει συντηρητικό πρόγραμμα και θα φανεί στις επόμενες 24 ώρες αν θα είναι διαθέσιμος για τα ερχόμενα παιχνίδια.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*