Daily Archives: 7 Ιουνίου 2024

Break με το καλησπέρα για την Αρμάνι στην Μπολόνια και προβάδισμα τίτλου!

Η Αρμάνι Μιλάνο ξεκίνησε εντυπωσιακά τους τελικούς της Ιταλίας, καθώς επικράτησε 86-75 της Βίρτους Μπολόνια στην παράταση, πήρε το πλεονέκτημα έδρας και έκανε σημαντικό βήμα για τον τίτλο!

Read More »

Σε επαφές με τον Παμλίδη η Athens Kallithea

Σε επαφές με την Athens Kallithea βρίσκεται ο Γιώργος Παμλίδης, ο οποίος στο τέλος του μήνα θα αποτελέσει παρελθόν από το ΠΑΣ Γιάννινα μιας και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Read More »

Βουγιούκας: «Δεν το βλέπω να παίξω άλλο μπάσκετ – Σκέφτομαι να πάρω διαρκείας στον Πανιώνιο»

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την πορεία του Πανιωνίου μέχρι την άνοδο στη Stoiximan Basket League, ενώ τόνισε πως πιθανότατα αυτή ήταν η τελευταία χρονιά της επαγγελματικής καριέρας του.

Read More »

ΟΦΗ: Τέλος οι Τοράρινσον, Μεγιάδο, Βούρος

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελούν οι Τοράρινσον, Μεγιάδο και Βούρος που δεν απάντησαν στις προτάσεις ανανέωσης που τους έχουν κατατεθεί.

Read More »

Στην ΑΕΛ μέχρι το 2026 ο Πασάς!

Μεταγραφικό «μπαμ» από πλευράς ΑΕΛ η οποία προχώρησε σήμερα (06/06) στην απόκτηση του Γιάννη Πασά, υπογράφοντας μαζί του διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Read More »

Έκλεισε το σπίτι της Αλγερίας με τηλεκατευθυνόμενη σουτάρα ο Αγκιμπού Καμαρά!

Η Γουινέα πέρασε με 2-1 από την Αλγερία χάρη σε τρομερό γκολ του Αγκιμπού Καμαρά.

Read More »

Μίλησε η ψυχή της πρωταθλήτριας και η ΑΕΚ έφερε στα ίσα τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό!

Με ψυχή πρωταθλήτριας στο φινάλε, η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας 25-23 στο Κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάνοντας το 1-1 στη σειρά των τελικών της Handball Premier.

Read More »

Formula 1: Έρχεται η επανάσταση το 2026 – Ελαφρύτερα, μικρότερα και ενεργή αεροδυναμική τα νέα μονοθέσια!

Η FIA ανακοίνωσε τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν από το 2026 στη Formula 1, παρουσιάζοντας και τα νέα, επαναστατικά μονοθέσια που θα φέρουν πάνω τους ριζικές αλλαγές!

Read More »

Να αποχαιρετήσει με νίκη τη Μάλτα ο Ολυμπιακός

Τη Νόβι Μπέογκραντ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στον μικρό τελικό του Final Four του Len Champions League, που γίνεται στη Μάλτα.

Read More »

Σκέψεις, συναισθήματα αλλά και ευχές από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο για την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ. Ο α’ αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος στο ΔΣ της ΠΑΕ αναφέρει σε μια γραπτή του δήλωση… «Ανάμεικτα συναισθήματα, ένιωσα, στην παραίτηση του φίλου και συνεργάτη, Μάκη Γκαγκάτση, από τη θέση ευθύνης, την ...

Read More »