Daily Archives: 1 Ιουνίου 2024

Aναβλήθηκε το διπλό μεικτό για Τσιτσιπά και Μπαντόσα στο Roland Garros

Οι βροχοπτώσεις στο Παρίσι οδήγησαν στην αναβολή του ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα στο μεικτό διπλό.

Read More »

Άλωσε τη Βενετία και έκλεισε ραντεβού στους τελικούς με την Αρμάνι η Βίρτους!

Η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε 96-79 της Βενέτσια, έκανε το 3-1 στη μεταξύ τους σειρά και έκλεισε ραντεβού για τέταρτη διαδοχική σεζόν στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος με την Αρμάνι Μιλάνο.

Read More »

Σκέψεις για Ελευθερόπουλο στον Βόλο

Οι υπεύθυνοι του Βόλου φέρονται να κάνουν σκέψεις για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για τον πάγκο της ομάδας.

Read More »

Πανιώνιος: Συνεχίζει κανονικά ο Λυκογιάννης-Συνάντηση με τη διοίκηση για τον σχεδιασμό

Ο Άρης Λυκογιάννης συνεχίζει κανονικά στον πάγκο του Πανιωνίου. Έγινε η πρώτη συνάντηση για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Read More »

Αγγελόπουλος: «Ο Γκαρσία ήταν η πρώτη επιλογή του Ατρομήτου»

Στην έναρξη της συνεργασίας του Ατρομήτου με τον Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών, Γιάννης Αγγελόπουλος.

Read More »

Ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Ζανγκ και προκρίθηκε τον τέταρτο γύρο του Roland Garros ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες και επιβλήθηκε με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-1) του Κινέζου, Ζιζέν Ζανγκ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του φετινού Roland Garros!

Read More »

Την πιο ευτυχισμένη χρονιά της ζωής του ζει με κάθε επισημότητα πλέον ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός όχι μόνο κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά λίγες μέρες μετά τη λήξη της σεζόν επέστρεψε στην γενέτειρά του, Νις, στη Σερβία, και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελισάβετ σε μία πολύ όμορφη τελετή. Μάλιστα, οι νεόνυμφοι περιμένουν και το πρώτο τους ...

Read More »

Την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη διατήρηση του βασικού κορμού των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος τρέχει να κάνει πράξη η διοίκηση του συλλόγου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, μεταξύ άλλων, είχε ζητήσει να συνεχίσουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» οι Σβαμπ, Κεντζιόρα των οποίων τα συμβόλαια λίγου σε λίγες μέρες και ο Μεϊτέ που ...

Read More »