Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ώρες αποφάσεων στον Ατρόμητο

Ώρες αποφάσεων στον Ατρόμητο

Χειρότερο κλίμα από αυτό που υφίσταται τώρα στον Ατρόμητο, είναι πολύ δύσκολο να βρει εντοπίσει κάποιος, ειδικότερα στη νεότερη ιστορία της ομάδας και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, ώστε αν μη τι άλλο να φανεί μια αντίδραση, σε μια κατάσταση που δείχνει μη αναστρέψιμη.

Ο αποκλεισμός και ο τρόπος με τον οποίο αυτός προέκυψε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε προηγούμενο για τους Περιστεριώτες, καθώς τα τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά «ξεγύμνωσαν» όχι μόνο τα προβλήματα που παρουσιάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και τις ατυχείς επιλογές –όπως αποδείχθηκε- του Νταμίρ Κάναντι σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Κι όλα αυτά σε μία διοργάνωση στη οποία ο Ατρόμητος ποντάρει πάρα πολλά και ουσιαστικά ήταν η μοναδική που είχε μείνει, καθώς τα play-off θα επιτευχθούν μόνο με συνεχόμενες υπερβάσεις και ταυτόχρονα «αυτοκτονίες» του Αστέρα Τρίπολης, που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σοβαρός για μια τέτοια αγωνιστική καθίζηση.

Κατόπιν τούτου, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για την επόμενη μέρα, αφού σε πολύ δύσκολη θέση είναι και ο Αυστριακός προπονητής, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε μεγάλη πίστωση χρόνου (αντίστοιχη δεν είχε για παράδειγμα ο Γιάννης Αναστασίου), η κατάσταση δεν διορθώνεται, με τον Ατρόμητο να μένει εκτός βασικών αγωνιστικών στόχων από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι αποφασιστεί, θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ώρες και σίγουρα πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

– Κάναντι: «Δεν μπήκαμε στο γήπεδο στα πρώτα 20 λεπτά»

Έστειλε «σπίτι» του τον Ατρόμητο ο εξαιρετικός ΠΑΣ!

Τρία γκολ σε 13 λεπτά για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*