Home / Stories / Όταν ο Ρεμπρόφ σκόραρε στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά του Παναθηναϊκού

Όταν ο Ρεμπρόφ σκόραρε στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά του Παναθηναϊκού

Τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ έχει συνδεθεί με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος είναι ένας από τους υποψηφίους για την τεχνική της ηγεσία. Αν το σενάριο αυτό γίνει πραγματικότητα, ο Ουκρανός προπονητής θα αναλάβει να οδηγήσει την «Ένωση» στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου το 1998 είχε σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό…

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ντιναμό Κιέβου στις 16 Σεπτεμβρίου του 1998 για τους ομίλους του Champions League είχε μεταφερθεί στο «Νίκος Γκούμας», καθώς το ΟΑΚΑ ήταν… ρεζερβέ από τους Rolling Stones για συναυλία.

Ο Ρεμπρόφ, που συνέθετε εκείνη την εποχή ένα από τα κορυφαία δίδυμα της Ευρώπης με τον Αντρέι Σεφτσένκο, είχε ανοίξει το σκορ στο 31’ φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας και ξεπερνώντας τον θεόρατο Γιόζεφ Βάντσικ.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, είχε πάρει το ματς ισοφαρίζοντας με κεφαλιά του βραχύσωμου Έρικ Μίκλαντ στο 57’ και με μία ακόμη κεφαλιά του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 68’.

Ο Ρεμπρόφ σκόραρε και στη «ρεβάνς» του «Ολιμπίσκι» στις 25 Νοεμβρίου, όπου οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Εκεί ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί με τον Ανδρέα Λαγωνικάκη στο 36’, για να ισοφαρίσει στο 72’ ο Ρεμπρόφ με προβολή μετά από γύρισμα από δεξιά, ενώ στο 80’ η ανατροπή ολοκληρώθηκε με απίθανο τρόπο. Ο Κώστας Κιάσσος απομάκρυνε την μπάλα πάνω στην πλάτη του Άγγελου Μπασινά και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*