Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Όπως στην Ουκρανία η ΑΕΚ

Όπως στην Ουκρανία η ΑΕΚ

Άλλον έναν τελικό έχει μπροστά της η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί την Ζόρια για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (19:55, CosmoteSport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πριν από τρεις εβδομάδες η «Ένωση» κατάφερε να κερδίσει με σκορ 4-1 στην Ουκρανία, κάτι που θέλει να επαναλάβει και σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Μάσιμο Καρέρα προβληματίστηκε ιδιαίτερα τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με τη διάταξη με την οποία θα παρατάξει τον «Δικέφαλο» κόντρα στους Ουκρανούς.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους «κιτρινόμαυρους» να παίζουν με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι ο Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι και Ινσούα.

Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Κρίστιτσιτς και ο Σιμόες, με τον Τάνκοβιτς και Μαχαίρα. Σε ρόλο… Μάνταλου θα είναι ο Λιβάγια και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μπότος, Αλμπάνης, Ολιβέιρα και Χριστόπουλος.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με τους Σεφτσένκο, Κχομσενάβσκι, Βερνιντάμπ, Αμπού, Ιβανισένσιο, Γιουρσένκο, Κοτσέργκιν, Τσιγκάνικς, Καμπάγεβ, Λούνοβ, Γκρόμοβ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν, με βοηθούς τους Ζεγιάνοφ, Αμιράλι και τέταρτο τον Μαμάντοφ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*