Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Όλσον και Ταβάρες στη λίστα του Ολυμπιακού

Όλσον και Ταβάρες στη λίστα του Ολυμπιακού

Τα πλάνα τους ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου καταστρώνουν στον Ολυμπιακό, ώστε να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και να προχωρήσουν στην ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Εκτός από την υπόθεση του Γιουνές Μπελχαντά που βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, οι Πειραιώτες ψάχνονται για προσθήκες και σε άλλες θέσεις.

Σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σίντνεϊ Ταβάρες της Λέστερ Κ23. Ο 19χρονος χαφ φαίνεται πως παρακολουθείται διακριτικά από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση.

Αν και ο Μπρένταν Ρότζερς είχε δηλώσει πως θα δώσει ευκαιρίες στον νεαρό άσο, αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί και στην Αγγλία κυκλοφορούν διάφορα για δανεισμό του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ταβάρες παίζει ως «οκτάρι» και μία από τις ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για εκείνον το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν η Μπαρτσελόνα.

Την ίδια στιγμή, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Σίμον Όλσον. Πρόκειται για τον 23χρονο κεντρικό χαφ της Έλφσμπουργκ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως «οκτάρι», αλλά μπορεί να δώσει λύσεις γενικότερα στη μεσαία γραμμή.

Την περσινή σεζόν είχε 34 συμμετοχές, με 4 γκολ και 5 ασίστ. Τον Δεκέμβριο λήγει το συμβόλαιό του και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα επιπλέον δέλεαρ για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί και τον Όλσον, αλλά σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Μπελχαντά για τον οποίο οι διοικούντες έχουν κάνει κάποιες επαφές για την απόκτησή του και αυτό προκύπτει από συνεχόμενα ρεπορτάζ στην Τουρκία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*