Home / Άλλα Σπόρ / Όλοι οι πρωταθλητές στίβου πάνε Καλαμάτα…

Όλοι οι πρωταθλητές στίβου πάνε Καλαμάτα…

Το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας απέκτησε πρόσφατα νέο ελαστικό τάπητα και ανανέωσε τον εξοπλισμό του, γεγονός που επιτρέπει στους αθλητές και στις αθλήτριες να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται από την ερχόμενη Δευτέρα ο Μίλτος Τεντόγλου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στο μήκος προέρχεται από εκπληκτική σεζόν και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο για τον ανοιχτό και το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το ίδιο διάστημα θα βρίσκεται στην Καλαμάτα και ο Ντράγκουντιν Τόπιτς μαζί με τη 16χρονη κόρη του, Αντζέλικα, που πέρασε φέτος το 1,91 στο ύψος, όπως και η Τόρι Φράκλιν και ο Τίχομιρ Ιβάνοφ, ο οποίος γυμνάζεται με τον Γιώργο Πομάσκι.

Στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα βρεθούν και οι υπόλοιποι αθλητές του Πομάσκι, ο Νίκος Ανδρικόπουλος, η Άρτεμις Αναστασίου και η Σπυριδούλα Καρύδη, η οποία θα ενσωματωθεί στο γκρουπ αργότερα.

Στην Καλαμάτα βρίσκονται ήδη από την αρχή της εβδομάδας η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Τατιάνα Γκούσιν.

Το ίδιο κέντρο θα επιλέξει για την έναρξη της θερινής περιόδου ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο κλειστού του Βελιγραδίου κι έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον ανοιχτό. Ο Καραλής θα παραμείνει στην Καλαμάτα 9-22 Απριλίου.

Στις 10 Απριλίου θα φτάσει στην πόλη και η Ελένη Πόλακ, μαζί με τον προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη. Το γκρουπ του ομοσπονδιακού τεχνικού του επί κοντώ θα μείνει στην πόλη μέχρι τις 16 Απριλίου.

Στην Καλαμάτα θα κάνει την προετοιμασία του και ο «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους στο Βελιγράδι, Τόμπιας Μόντλερ, που μαζί με δέκα ακόμη συμπατριώτες του θα βρίσκονται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, 18 Μαΐου-2 Ιουνίου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*