Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Όλα μηδέν στα Χανιά ανάμεσα σε Πλατανιά και ΠΑΟΚ

Όλα μηδέν στα Χανιά ανάμεσα σε Πλατανιά και ΠΑΟΚ

Τερμάτισε 4ος ο «δικέφαλος»

Αθήνα
Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση Πλατανιάς-ΠΑΟΚ για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Με τον βαθμό που πήρε στα «Περιβόλια» ο «δικέφαλος του βορρά» έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 4η θέση με 45 βαθμούς, καθώς ξεπέρασε τον Πανιώνιο (44β.), ενώ οι κρήτες έφτασαν στους 39 βαθμούς.

Θα ήταν άδικο αν το παιχνίδι στα Περιβόλια αναδείκνυε νικητή μετά το θέαμα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες Πλατανιάς και ΠΑΟΚ. Το τελικό 0-0 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα στην αυλαία του πρωταθλήματος για “βόρειους” και “νότιους” σε ένα παιχνίδι που είχε θέαμα μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 14′ ο ΠΑΟΚ πλησιάζει για πρώτη φορά απειλητικά όταν ο Τζιόλης βρήκε τον Μακ στην πλάτη των αμυντικών του Πλατανιά, με τον Κοκκαλά να προλαβαίνει τον Σλοβάκο επιθετικό.

Στο 28′ από κόρνερ του Κάτσε η κεφαλιά του Τζιόλη ήταν και χλιαρή και άστοχη μέσα από την περιοχή.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον Πλατανιά έρχεται στο 34΄’ όπου ο Γουνδουλάκης βρίσκει τον Κουλιμπαλί, εκείνος δοκιμάζει το σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Οι δυο ομάδες χωρίς κάποια στοιχεία κυριαρχίας της μιάς επί της άλλης, παρουσιάζουν ένα μέτριο θέαμα, με λίγες τελικές και ελάχιστες συγκινήσεις σ’ αυτό το πρώτο ημίχρονο.

Στο 40′ από φάουλ του Κάτσε ο γκολκίπερ Κοκκαλάς απομακρύνει σε κόρνερ με ωραία επέμβαση.

Ο Πλατανιάς δεν είπε την τελευταία λέξη και στο 42′ ο Μιλούνοβιτς σουτάρει και ο Γλύκος μπλοκάρει την μπάλα, ελέγχοντας τη φάση για να κλείσει το ημίχρονο με μια ακόμα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ροντρίγκεζ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κάτσε πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Πλατανιά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκινούν πιο απαιτητικά και στο 54′ χάνουν διπλή ευκαιρία για το γκολ, όταν αρχικά ο Γλύκος διώχνει την μπάλα σε σουτ του Μιλούνοβιτς και στην εξέλιξη ο Σελίν από άριστη θέση αστοχεί στο τελικό του σουτ.

H ευκαιρία του ΠΑΟΚ για ένα γκολ, ξανάρχεται στο 59′ αλλά ο αμαρκάριστος στην περιοχή Ροντρίγκες σουτάρει πάνω από τα δοκάρια του Πλατανιά.

Ο ΠΑΟΚ λυτρώνεται από το γκολ όταν ο Γουνδουλάκης σουτάρει μόνος προ του Γλύκου, και ο Βολιώτης τερματοφύλακας με τα ακροδάχτυλα σώζει την εστία του. Το παιχνίδι έχει πάρει την ποιότητα που δεν είχε και στο 64′ ο Πέλκας επίσης αστοχεί.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Κίτρινες : Μπανανά – Τζαβέλλας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος):
Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (84′ Πάγκαλος), Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς, Ανγκούλο (76′ Τσουράκης), Γουνδουλάκης και Μιλούνοβιτς (68′ Ράμος).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Χατζηισαϊας, Τζιόλης, Μακ, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Ροντρίγκεζ, Κάτσε (62′ Πέλκας), Τζαβέλλας, Κοροβέσης (91′ Χαρίσης) και Κίτσιου.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*