Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Όλα καλά στην ΑΕΚ

Όλα καλά στην ΑΕΚ

Καλά έπαιξε, παίκτες κέρδισε, ο Μάνταλος επέστρεψε, μόνο ο τραυματισμός του Άρθο ήταν άσχημο νέο απ’ το φιλικό της ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Κι αυτό όμως έπαψε να υπάρχει, καθώς ο Ισπανός γυμνάστηκε κανονικά.

Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις συνεχίζει την αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος η ΑΕΚ.

Δείχνοντας ότι παραμένει ζεστή στο φιλικό με τον Παναιτωλικό και συνοδεύοντας την άνετη νίκη με πολλά ευχάριστα νέα (καλή εμφάνιση και παρθενικό γκολ του Μπουονανότε, επαφή του Κρισάντους με τα δίχτυα και επιστροφή των Μάνταλου και Κορδέρο) ο μόνος «πονοκέφαλος» που προέκυψε για τον Τραϊανό Δέλλα ήταν ο τραυματισμό του Θέσαρ Άρθο.

Κι αυτός ωστόσο έπαψε σήμερα να υπάρχει. Το θλαστικό τραύμα που αποκόμισε ο Ισπανός στο κεφάλι (και λόγω του οποίου αντικαταστάθηκε) επιβεβαιώθηκε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Έτσι, προπονήθηκε κανονικότατα το Σάββατο με τους συμπαίκτες του στα Σπάτα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε φυσικά με τους διεθνείς και τους Μπακάκη-Τζεμπούρ (που συνέχισαν τα ειδικά ατομικά τους προγράμματα), ενώ η προετοιμασία της ΑΕΚ για την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις θα συνεχιστεί από την προσεχή εβδομάδα, μιας και την Κυριακή οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ρεπό.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*