Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ο Πάολο Φερνάντεθ

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ο Πάολο Φερνάντεθ

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φέρεται να είναι ο Πάολο Φερνάντεθ!

Ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ αποκάλυψε χθες ότι η «Ένωση» τσεκάρει και μάλιστα έντονα τον χαφ του Βόλου, με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» να αναφέρει σήμερα ότι ο Ισπανός βρίσκεται δεδομένα στην «κιτρινόμαυρη» λίστα!

Ο μέσος από την Ιβηρική Χερσόνησο, γεννηθείς στις 9/8/1998, ξεκίνησε στις ακαδημίες της Σαραγόσα και το 2013 αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκε μέχρι το 2019. Τη σεζόν 2016/17… έβγαλε μάτια στην Premier League 2 (το πρωτάθλημα των β’ ομάδων της Premiership) με 26 συμμετοχές και 11 γκολ!

Ως δανεικός στην Μπρέντα έκανε καταπληκτική σεζόν την περίοδο 2017/18 με 33 συμμετοχές και 2 γκολ στην Eredivisie. Τη σεζόν 2019-20 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Περούτζια και εκεί υπέστη κάταγμα στην κνήμη τον Δεκέμβριο του 2019, ένας σοβαρός τραυματισμός, που τον άφησε εκτός δράσης περίπου για έναν χρόνο. Αποδεσμεύτηκε από τη Σίτι και την επόμενη σεζόν (2020/21) επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Καστεγιόν, ομάδα Β’ κατηγορίας, με την οποία είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας.

Το restart στην καριέρα του πραγματοποιήθηκε στον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας απέκτησε τον Φερνάντεθ το καλοκαίρι του 2021 και τη σεζόν που ακολούθησε ο Ισπανός ήταν από τους κορυφαίους με 30 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*