Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ψάχτηκε για το «μπαμ» με Πολέντα ο Απόλλων

Ψάχτηκε για το «μπαμ» με Πολέντα ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει να ψάχνεται αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ του για τη νέα σεζόν. Tα κενά που αναμένεται να καλυφτούν είναι σε αρκετές θέσεις αφού η Ελαφρά Ταξιαρχία αναζητά έναν βασικό στόπερ, δύο εξτρέμ, ένα χαφ και έναν επιθετικό.

Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι και ένα από αυτά είναι του Ντιέγκο Πολέντα. Πρόκειται για 28χρονο πολύπειρο και τρομερά ποιοτικό στόπερ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και η περίπτωσή του έκανε… γκελ στους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Πολέντα έχει μεγάλη εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε Τζένοα, Μπάρι αλλά και σε Ντανούμπιο, Νασιονάλ, Λος άντζελες Γκάλαξι και Ολίμπια Ασουνσιόν.

Παρόλα αυτά, η ψακτική του Απόλλωνα Σμύρνης για να κάνει ένα μεγάλο «μπαμ» και να αποκτήσει έναν τρομερά ποιοτικό στόπερ που θα τον ανέβαζε επίπεδο έμεινε στην… άκρη! Ο Πολέντα δεν φανεί αρνητικός στο ενδεχόμενο της Ελλάδας, αλλά τα χρήματα που ζητούσε ήταν αρκετά και σε επίπεδο που η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν μπορούσε να του τα προσφέρει με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν όποιες συζητήσεις.

Ωστόσο, η αγορά της Ουρουγουάης και γενικότερα της Λατινικής Αμερικής έχουν την τιμητική τους και ο Απόλλων Σμύρνης τσεκάρει περιπτώσεις από διάφορες χώρες, τόσο για την ενίσχυση στην άμυνα όσο και στα εξτρέμ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*