Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη η Λαμία, να μπει με το δεξί στο 2022 η ΑΕΚ

Ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη η Λαμία, να μπει με το δεξί στο 2022 η ΑΕΚ

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή αναμέτρηση Λαμία-ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Cosmote Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι γηπεδούχοι αναζητούν ακόμα την πρώτη νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα και τη βαθμολογική ανάσα, καθώς η 12η θέση και οι 11 βαθμοί δεν της προσφέρουν καμία ασφάλεια. Έχει απέναντί της την «Ένωση», που έχει χάσει μόνο στην Τούμπα στις φετινές εξόδους της, αλλά με μια νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια έμεινε 11 βαθμούς μακριά από τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ τους

Η ΑΕΚ νίκησε τον περασμένο Ιανουάριο για πρώτη φορά μέσα στη Λαμία για το πρωτάθλημα, αφού είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες και μια ακόμα νίκη των «κιτρινόμαυρων» το 2019, αλλά με το παιχνίδι εκείνο να έχει γίνει στο Περιστέρι.

Η Λαμία, από τη μεριά της, δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα εννέα μέχρι τώρα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, έχοντας χάσει τα επτά. Ο «Δικέφαλος» δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα και έξι επίσημα.

Οι συνθέσεις

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Τζανετόπουλος, Μαζουλούξης, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Σβάρνας, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.

Διαιτητής

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους κ.κ. Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και τέταρτο τον κ. Τσέτσιλα (Γρεβενών). Στο VAR θα βρεθούν οι κ.κ. Ζαμπάλα και Κωσταρά.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*