Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ψάχνει νίκη… σταθεροποίησης στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει νίκη… σταθεροποίησης στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Άλλο ένα δύσκολο και απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι περιμένει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος –μετά τις νίκες επί της Λαμίας και στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα – αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από τη μεριά της, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μετά από τρεις ήττες κατάφερε να πάρει τέσσερις βαθμούς σε πέντε μέρες, με την ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Απόλλωνα και τη νίκη επί της Λαμίας. Ο Παναιτωλικός απέχει πλέον εννέα βαθμούς από την 13η θέση, ενώ έχει στόχο να κρατήσει την 10η ώστε να μπει στα πλέι άουτ με πλεονέκτημα έδρας.

Η παράδοση



Ο Παναθηναϊκός έχει την παράδοση με τον Παναιτωλικό κυρίως στην Αθήνα, καθώς στο Αγρίνιο δυσκολεύεται. Ο Παναιτωλικός επικράτησε πέρσι, νικώντας για τρίτη μόλις φορά τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο ήταν η δεύτερη στα τέσσερα τελευταία στο Αγρίνιο. Ο Παναθηναϊκός έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία εκεί. Μάλιστα δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία, ενώ έχει ένα μόνο γκολ στα πέντε τελευταία! Και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τα κερδίζει ο εκάστοτε γηπεδούχος. Κι οι τρεις τελευταίες ισοπαλίες στην ιστορία τους είναι 0-0.

Οι συνθέσεις



Παναιτωλικός: Ανέστης, Λούι, Χουχούμης, Κορνέλιους, Βργκοτς, Φλόρες, Αντούνες, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Νταγκό, Καρέλης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης

Διαιτητές



Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Πετρόπουλο, Μωυσιάδη και τέταρτο τον κ. Τζήλο. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Ρούμπερτι και ο κ. Πάτρας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*