Home / Βόλεϊ / Ψάρρας: «Μας πίεσαν από σερβίς, επίθεση και λίμπερο»

Ψάρρας: «Μας πίεσαν από σερβίς, επίθεση και λίμπερο»

Ο Σάκης Ψάρρας τόνισε πως ο Μίλωνας δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον καταπληκτικό λίμπερο της Λούνεμπουργκ, στάθηκε στην κακή επιθετική συγκομιδή και στα τρία σετ και πιστεύει πως στη ρεβάνς θα παίξουν και θα έχουν προετοιμαστεί καλύτερα, γνωρίζοντας πλέον τι έχουν να αντιμετωπίσουν, ώστε να προκριθούν.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Μας πίεσε πολύ ο αντίπαλος, κυρίως από το σερβίς και την επίθεση. Επίσης, είχαν ένα λίμπερο που δεν άφησε καμία μπάλα να πέσει κάτω κι είχε ως αποτέλεσμα να κρατήσει χαμηλά τη δική μας επίθεση. Η αποστολή μας έτσι έγινε δύσκολη στο να κάνουμε κάτι καλό. Η επίθεση η δική μας έκρινε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το παιχνίδι.

Βέβαια, έχουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας και λέω με σιγουριά ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Τώρα, ξέρουμε τον αντίπαλο, τα δυνατά κι αδύνατα σημεία του. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να φτάσουμε κοντά στην πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα πιέσουμε στο να τα καταφέρουμε».

Ο Αλέξανδρος Νανόπουλος τόνισε πως: «Προσωπικά, έζησα μία φοβερή εμπειρία σήμερα στο γήπεδο της Λούνεμπουργκ. Μία ομάδα που προέρχεται από το Τσάμπιονς λιγκ και ξέραμε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι. Κάναμε κάποια λάθη στο σερβίς και δεν μας βγήκε καλά το μπλοκ-άμυνα. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας κι ο επαναληπτικός θα είναι διαφορετικός κι όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο “χρυσό” σετ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*