Home / Αυτοκίνητο / F1 / Χόρνερ: «Το μονοθέσιό μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Χόρνερ: «Το μονοθέσιό μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία της Red Bull στο πρωτάθλημα της Formula 1, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος μίλησε για τη «μάχη» με τη Φεράρι, ενώ τόνισε πως θα υπάρξουν βελτιώσει στο μονοθέσιο της ομάδας του, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Είδαμε στην Ίμολα το πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και πιστεύω πως μπροστά μας έχουμε μερικούς πολύ ενδιαφέροντες αγώνες. Το μονοθέσιό μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα κάνουμε μερικές βελτιώσεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Πρέπει να αφαιρέσουμε λίγο βάρος. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, σε όλους τους τομείς», τόνισε αρχικά ο Βρετανός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Grand Prix της Βαρκελώνης, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 20-22 Μαΐου, λέγοντας:

«Όλα είναι πολύ οριακά και η Βαρκελώνη αποτελεί μία νέα πρόκληση, με γρήγορες στροφές, στις οποίες γνωρίζουμε πως η Φεράρι είναι πολύ δυνατή. Το Μαϊάμι μας ταίριαξε και μπορέσαμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, μετά από σκληρή δουλειά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*