Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Χιμένεθ: «Να έχουμε συγκέντρωση απέναντι στον Βόλο – Πολύ καλός προπονητής ο Λόπεθ»

Χιμένεθ: «Να έχουμε συγκέντρωση απέναντι στον Βόλο – Πολύ καλός προπονητής ο Λόπεθ»

Το εγκώμιο του Άχνελ Λόπεθ και του Βόλου έπλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ, συνιστώντας στους ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς της ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τα ελαττώματα που παρουσιάζουμε. Δεν αυξήσαμε την ένταση γιατί δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με κάποιον τραυματισμό. Ο Βόλος είναι μια ομάδα καλά δουλεμένη και με ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι», ανέφερε αρχικά.

Για τον συμπατριώτη του Άνχελ Λόπεθ, τον οποίο ο Χιμένεθ γνωρίζει από το ισπανικό πρωτάθλημα: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, τον γνωρίζω από όταν δούλευε στις Ακαδημίες της Χετάφε και μετέπειτα ως δεύτερος προπονητής. Βρέθηκε κοντά σε μεγάλους προπονητές. Ζει για το ποδόσφαιρο, του αρέσει το ισπανικό στυλ και κάνει πολύ καλή ανάλυση των αντιπάλων».

Για την απουσία του Λόπες: «Ο Λόπες είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες μας στον δεύτερο γύρο, μετά τον πρώτο που είχε δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες. Είναι θετικό ότι έχουμε επιστροφές, ο Μιτάι έχει γυρίσει υγιής, αλλά πρέπει να δούμε σε τι φυσική κατάσταση βρίσκεται για το αν μπορεί να παίξει».

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ: «Μέσα» για Βόλο Ολιβέιρα, Μιτάι, εκτός ο Μπακάκης

Τσακίρης: «Προτεραιότητα ο τερματοφύλακας, ο στόπερ και ανάλογα με τι θα γίνει με τον Ολιβέιρα»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*